Bestel mijn boek

 


Je leest hoe je kennis omzet in een helder verhaal, dat versterkt met goed ontworpen beelden en hoe je je publiek niet alleen informeert, maar ook entertaint. Je vindt inspiratie via verwijzingen naar vele TEDtalks.

Voor professionals die het anders durven te doen.
Ik heb het boekje gelezen, heb al mijn cursusmateriaal aan de kant gegooid en begin helemaal opnieuw.

Dat was de reactie van één van de deelnemers aan mijn programma voor online trainers. Ik was blij toen ik het boek van Pauline tegenkwam. Praktisch, fijn leesbaar, met nieuwe inzichten en veel tips die snel toepasbaar zijn. Voor mij is dit hét boek over presentaties dat ik als studiemateriaal aan mijn deelnemers meegeef.

Karin Hornstra - Parnasos online trainers academy


Lees meer recensies.

Vul onderstaand je gegevens in om het boek te bestellen.
Het boek kost € 20 inclusief BTW en je ontvangt het binnen 1 à 2 werkdagen (incl. factuur).

Bestel een goed idee is er om te delen
Organisatie
Voornaam *
Achternaam *
Straat en huisnr *
Postcode *
Woonplaats *
E-mail *