We willen onze sprekers laten stralen op het podium

Voor ons jaarlijkse internationale evenement FRAUDtalks begeleidde Pauline de sprekers.

Ik kreeg haar in de schoot geworpen toen ik de organisatie op mij nam en vroeg me natuurlijk af wie zij was. Bij navraag hoorde ik alleen maar goede verhalen.

Pauline heeft kennis van zaken en geeft sturing aan de mensen die ik wil laten stralen op ons podium. We hebben een specifiek doel met ons evenement en nodigen onze sprekers uit op basis van hun kennis en expertise. Maar dat betekent niet automatisch dat zij een sprankelend verhaal kunnen houden.

In de intensieve coaching zorgt Pauline dat de sprekers niet alleen hun kennis delen maar ook dat zij hun passie laten zien. Die mix maakt het verhaal interessant om naar te luisteren. Veel sprekers kunnen met hun verhaal uit de bocht vliegen. Met name in de opbouwfase van hun presentatie helpt Pauline de sprekers om keuzes te maken en een heldere boodschap te formuleren. Wat resulteert in een presentatie met een duidelijke lijn.

In de samenwerking is Pauline duidelijk en concreet. Ik kan steunen op haar adviezen en vertrouw haar blindelings. Ze luistert en ziet snel wat ons kernthema is. Samen met onze wensen wordt het thema tijdens de coaching met de sprekers doorgenomen en vertaald in hun presentaties.

Ik beveel elke organisator van een evenement deze begeleiding aan. Hoe je de kern van je boodschap aan het publiek overbrengt, is zelfs voor de doorgewinterde spreker vaak een uitdaging. De presentatietraining is niet alleen van toegevoegde waarde op het podium, maar ook in meetings of wanneer je bijvoorbeeld een businesscase wilt voorleggen. 

Het is fijn om met Pauline te werken. Ze is gedreven en heeft een grenzeloze passie voor haar vak. Complimenten voor haar professionaliteit.


Ganessa Courtens
Over de auteur
Ganessa Courtens

FRISS