Presenteren is meer dan alleen informatie overdragen 


 

Elke dag voeren we gesprekken en delen we gedachten met elkaar. 

Maar zodra we een presentatie houden, schieten we in een patroon. Het verhaal raakt op de achtergrond en maakt plaats voor een woud aan details, geïllustreerd met tekstuele bulletpointslides.

Dat kan beter. En leuker. Ik help je om een origineel verhaal te maken. Ik daag je uit om nieuwe invalshoeken te verkennen en tot de kern van je idee te komen.

Spreken voor groepen heb ik in mijn jaren bij de rijksoverheid lang vermeden. Als introvert kon ik niet 'zomaar iets vertellen' over een project. Pas in de trainersopleiding ontdekte ik dat een goede presentatie bijna nooit geïmproviseerd is. 

Na de opleiding verdiepte ik me in het sprekersvak. Ik ontwikkelde een praktische methode voor een gestructureerde opbouw waarmee je het publiek verleidt om te luisteren en te blijven luisteren. Presenteren is een proces en geen product. Een presentatie krijgt vorm lang vóórdat hij gegeven wordt.

Nieuwe inzichten in de hersenwetenschap en nieuwe technische hulpmiddelen maken presenteren een boeiend vak dat steeds in beweging is.

  

TM Steven about 

Wanneer je een gedreven ondernemer bent, die met zijn presentatie meer wil dan alleen informatie overdragen, kan ik je helpen. Samen geven we jouw publiek een reden om te luisteren en om in beweging te komen.

 

Het mooiste moment? 

 

De magie die ontstaat als een professional zijn kennis en ervaringen samensmeedt tot één unieke presentatie. 

Wil je meer weten over mijn trainingen?


Stuur een mail aan info@conduite.nl of neem contact op via het informatieformulier.