De presentatie had precies het effect waarop ik hoopte

Ik heb de training Inspirerend presenteren gevolgd om meer impact te krijgen met mijn presentaties. Tijdens de training heb ik geleerd hoe je een goede presentatie opbouwt, hoe je het afstemt op je publiek en waar je op moet letten tijdens het vertellen van het verhaal. Ik ben aan de slag gegaan met een belangrijke presentatie die ik moest geven en met de hulp van Pauline heb ik daar een heel krachtig verhaal van weten te maken. Ik heb die presentatie daarna gegeven en het had precies het effect waarop ik gehoopt had.

Pauline is prettig in de omgang, intelligent en goed in het benoemen van je sterke en zwakke punten op het gebied van presenteren. Dit maakt het leerproces erg snel.

Er wordt wel van je gevraagd dat je actief meedoet. Ik was er buiten de trainingsuren ook behoorlijk wat tijd aan kwijt om de presentatie te bouwen. Dat maakt de training vrij intensief maar dat is ook wel erg leuk.

Ik kan iedereen die al wat ervaring met presenteren heeft en het naar een professioneel niveau wil trekken deze training aanraden.


Steven van Dijk
Over de auteur
Steven van Dijk

Software Architect Ortec