Resultaat: 2 films en 3 online workshops die er professioneel uitzien en waar we allemaal super trots op zijn


Pauline draait haar hand er niet voor om: het coachen en begeleiden van keynote sprekers, het vormgeven van (online) presentaties, het bewaken van de rode draad en planning en het monteren van video opnames en animaties.

Dit alles doet Pauline op een enthousiaste en doortastende manier, met veel respect en oog voor de ander. Voor een groep staan is voor bijna iedereen spannend, zeker als het ook nog eens online moet. Door de gezellige sfeer die Pauline weet te creëren en door haar motiverende, relativerende en creatieve tips ontdooien de sprekers in no time.

Wat zijn wij blij dat onze collega’s van de Rijksacademie voor Financien ermee instemden om, net als de Audit Dienst Rijk, Pauline le Rutte in te zetten voor het neerzetten van online workshops en het ontwikkelen van video’s. In eerste instantie zei men: ‘daar heb je toch geen presentatietrainer bij nodig?’ Wel dus! Dankzij Pauline zijn er 2 films en 3 online workshops tot stand gekomen die er professioneel uitzien en waar we allemaal super trots op zijn.

Marijn Wilbrink en Ruben Ettes