Time flies when you're having fun

Voor ons team Financiën van de H&S Group waren we op zoek naar een training die antwoord gaf op de vraag: "Hoe brengen we als specialisten onze veelheid aan kennis goed over de bühne?" We wilden geen standaard training. Meteen toen we op de website van Pauline kwamen, wisten we 'we zijn op het goede adres'.

We hebben een methode in handen die we voor elke nieuwe presentatie, groot of klein, kunnen gebruiken. We weten hoe we keuzes maken uit alle informatie en hoe we die in een heldere structuur zetten. Naast het presenteren van feitelijke informatie, verbinden we die nu meer met emotie om de aandacht van het publiek beter vast te houden.

In onze Powerpointslides maken we de 'brand' van ons bedrijf zichtbaar, zonder dat op elke pagina ons logo staat. We hebben grafieken vereenvoudigd en geleerd om te werken met beelden. Onze Powerpointpresentaties doen precies wat ze moeten doen: onze boodschap ondersteunen.

De training had nog een effect. We hebben in het traject als team goed samengewerkt. Er was ruimte voor ieders eigen inbreng, waardoor we elkaars kwaliteiten beter leerden kennen. En die kunnen we in komende presentaties en rapportages nog beter inzetten.

De training is praktijkgericht. Pauline houdt de cursisten een spiegel voor en benadert hen met een positieve instelling om daarmee het beste eruit te halen. Ze is zeer betrokken en 'spreekt' de taal van de groep, waardoor er meteen een klik is.
We hebben hard gewerkt maar ook plezier gehad. Om kort te zijn: time flies when you're having fun.

We vinden de training een aanrader, vanwege het persoonlijke element en de flexibiliteit. In de loop van het trainingstraject werd duidelijk dat we de aandacht wilden richten op een aantal specifieke onderdelen van het presenteren. Het programma is daarop aangepast.


Team Financiën
Over de auteur
Team Financiën

H&S Group