Hoe je tekst en foto's combineert

door Pauline le Rûtte  |    Minder dan een minuut leestijd

[zonder dat de tekst onleesbaar wordt]

Een voorproefje van één van de onderwerpen uit mijn boek 'Slide Metamorfose'

Na afloop van een introductiemiddag over presenteren kwam een deelnemer naar mij toe en zei: "Ik zie de kracht van beelden, maar ik heb al een presentatie klaarliggen voor volgende week. Met tekst en bulletlijstjes. Ik zou zo graag doen wat jij zegt en meer beelden gebruiken, maar ik heb weinig tijd om er nog wat aan te veranderen."

Zelfs in korte tijd kun je nog behoorlijk wat aanpassingen doen aan een bestaande presentatie.

In mijn ebook 'Slide Metamorfose' leg ik uit hoe je in een bestaande tekstuele presentatie meer rust brengt, hoe je teksten vervangt door beelden en hoe je door te denken als een designer goed ontworpen slides maakt. Zelfs in een korte tijd kun je een tekstuele PowerPointpresentatie een heel stuk beter maken.

Bekijk een voorproefje van één van de onderwerpen die ik in 'Slidemetamorfose' behandel: het combineren van tekst en foto's.


Pauline le Rûtte
Over de auteur
Pauline le Rûtte

Een goede spreker draagt niet alleen informatie over, maar brengt zijn kennis tot leven.


Reactie

Praktische Presentatie-tips voor kenniswerkers