Hoe je tekst en foto's combineert

door Pauline le Rûtte  |    Minder dan een minuut leestijd

[zonder dat de tekst onleesbaar wordt]

Een voorproefje van één van de onderwerpen uit mijn boek 'Slide Metamorfose'

Na afloop van een introductiemiddag over presenteren kwam een deelnemer naar mij toe en zei: "Ik zie de kracht van beelden, maar ik heb al een presentatie klaarliggen voor volgende week. Met tekst en bulletlijstjes. Ik zou zo graag doen wat jij zegt en meer beelden gebruiken, maar ik heb weinig tijd om er nog wat aan te veranderen."

Zelfs in korte tijd kun je nog behoorlijk wat aanpassingen doen aan een bestaande presentatie.

In mijn nieuwe ebook 'Slide Metamorfose' leg ik uit hoe je in een bestaande tekstuele presentatie meer rust brengt, hoe je teksten vervangt door beelden en hoe je door te denken als een designer goed ontworpen slides maakt. Zelfs in een korte tijd kun je een tekstuele PowerPointpresentatie een heel stuk beter maken.

Bekijk een voorproefje van één van de onderwerpen die ik in 'Slidemetamorfose' behandel: het combineren van tekst en foto's.


Pauline le Rûtte
Over de auteur
Pauline le Rûtte

Goed spreken begint met jezelf te zien als spreker en niet als iemand die wat informatie moet overdragen. Het is geen aangeboren talent maar een vaardigheid die je kunt ontwikkelen. Iedereen kan een origineel verhaal maken.

Wil je reageren op het artikel? Dat kan hieronder op twee manieren.
1. Meld je eenmalig aan bij Disqus of
2. Vul je naam en emailadres in en daarna de vinkjes. In verband met AVG zijn de eerste twee vinkjes verplicht. Met het laatste plaats je je reactie als gast.

Bedankt voor je reactie!