Slide Makeover

Breng in beeld wat je zegt

Alice bij de kapper

Tekstuele slides ondermijnen de boodschap

Hoe meer tekst op een slide, hoe groter het risico dat het publiek afhaakt. Bij de eerste paar slides kan het al gebeurd zijn. Hoe komt dat?

Op het eerste oog wekt al die tekst de indruk dat de spreker volledig is. Maar in werkelijkheid overlaad je het brein. Na de eerste paar slides is al zoveel inspanning van het publiek gevraagd dat het afhaakt.

En dat niet alleen.

Het publiek leest sneller dan de spreker spreekt. Het denkt dat het alle belangrijke informatie heeft gelezen en zit te wachten totdat de spreker ook zover is. In de tussentijd is er alle ruimte voor afleiding. Helemaal online. Daarom heb je naast een boeiend verhaal ook goed ontworpen slides nodig.

 

Slide Makeover

Heb je tekstuele slides die wel een herontwerp kunnen gebruiken?

Met Slide Makeover veranderen we jouw bestaande slides in een visuele PowerPoint presentatie. We brengen tekst terug tot een minimale hoeveelheid en bouwen een afwisselend slidedeck met een mix van tekst en beeldmateriaal. Om het verhaal verder te ondersteunen en beweging te brengen in de presentatie, zetten we enkele krachtige PowerPoint tools in.

Met zo'n presentatie maak je een professionele indruk en hou je de aandacht van je publiek vast.

 

 

Icoon Slide Makeover

Voor wie?

Heb je geen tijd of onvoldoende kennis van PowerPoint om slides zelf aan te passen?

Dan ben je op de juiste plek.

De Slide Makeover is geen training maar een maatwerk oplossing. Je hoeft niets te doen, behalve ons een gedetailleerde briefing te geven. Daarna nemen we jou het werk uit handen en bouwen een compleet nieuwe PowerPoint presentatie gebaseerd op de bestaande inhoud en slides.

That's it.

Maar hebben jullie wel genoeg kennis van onze branche?

Een terechte vraag. Inmiddels hebben we een jarenlange ervaring in de commerciële sector en bij de overheid. Maar we hebben vooral ervaring met het ontwerpen van presentaties, met design en animatie. Jij kent je onderwerp en wij helpen je om het stijlvol te presenteren.

Om je een idee te geven zie je in de video hieronder hoe tekstuele slides beeldender worden gemaakt in PowerPoint.

Hoe gaat het in z'n werk?

1. Online briefing
We lopen samen door de bestaande slides en bespreken wat je wilt communiceren. Wanneer nodig passen we de structuur aan. We bespreken in hoeverre de huisstijl terug moet komen in het ontwerp. Op basis van het gesprek ontvang je een voorstel voor de outline van de nieuwe PowerPointpresentatie. We bouwen een aantal concept slides, zodat je een goed idee krijgt van het uiteindelijke resultaat.  

2. De makeover
We stellen de outline vast en herontwerpen de slides rekening houdend met de huisstijl van je organisatie of bedrijf. We maken van jouw woorden een visueel verhaal in PowerPoint zodat het publiek ziet wat je zegt. 

3. Review en aanpassing
We bespreken online de nieuwe slides. Waar nodig doen we aanpassingen, zodat je direct na de bespreking de definitieve versie van de PowerPointpresentatie in handen hebt. Je ontvang de slides in .pptx formaat. 

4. Nazorg
Als je de presentatie met de nieuwe slides een aantal keren hebt geoefend, dan kan het voorkomen dat er nog kleine aanpassingen nodig zijn. Daarvoor is de nazorg. Je boekt een gratis online meeting waarin we die laatste punten verwerken.  

Prijsoverzicht

Het is niet exact te zeggen hoeveel slides een presentatie moet bevatten. Gemiddeld kun je uitgaan van één slide per minuut.

De totaalprijs is gebaseerd op een PowerPointpresentatie met maximaal 30 slides. Voor extra slides geldt een meerprijs.

De prijs is exclusief 21% BTW.